Monday, September 14, 2009

A PERFECT STORM.............................UH?

IT TOOK AGES TO GET TO THE GIG TONITE . WE SET OFF AT 11AM , AND ARRIVED AT 5PM, A TOTAL OF 240 MILES,THRU NYC,AND ONTO LONG ISLAND , TRAFFIC WAS A NIGHTMARE PEOPLE,3 HRS TO NAVIGATE 39 MILES .C'MON.WE FELT LIKE WE HAD BEEN KICKED AROUND A FOOTBALL FIELD WHEN WE GOT THERE. A SMALL VENUE , NICELY LAID OUT IN A THEATER SETTING ,AND WELL RUN TOO..I GOT INTO MY STRIDE RIGHT OFF, AND IT FELT GOOD AFTER BEING COOPED UP ALL DAY IN A WAGON FOR HOURS.ROB WAS TRYING OUT THE OTHER CABINET SET UP WITH THE NEW MARSHALL 50 HEADS ..SOUNDED OK TO ME , BUT THEN AGAIN THEY ALL DO . GLENNS BEEN GREAT ON THIS LEG ,AND WERE DOING SOME GOOD WORK TOGETHER ,REALLY TIGHT AND CRISP PLAYING,MOVING AROUND THE GROOVES WITH A BIT MORE FREEDOM THAT COMPLIMENTS THE SOARING CHORDS AND OPENESS OF THE GUITAR..HE A LOT OF FUN TO WORK WITH AND I HOPE IT CONTINUES FOR QUITE A WHILE .A GOOD RYTHMN SECTION I THINK YOULL AGREE WHEN U SEE US.. FEEL FREE TO COMMENT FOLKS OK? I NEED THE FEED BACK ..........IM OFF TO A WELL EARNED REST . WE HAVE 2 DAYS OFF IN CONNETICUT AND I WILL BE BACK WITH STORIES REAL SOON .............DROP ME A GUEST BOOK OK?
SEE YA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1













Go Back To My Site

1 comment:

  1. Still following your blog. Know what you mean about the traffic. Here in the Atlanta area it's a pain also. I'm retired so I don't have to deal with it very often.
    It's nice to know that Robin and I share the same taste in amps, I've got a 2466 half stack and it's a great sounding amp.
    You are lucky to be able to play with such great musicians. Enjoy your couple days off. See you in Atlanta.

    ReplyDelete